Общежитието днес

 

Общежитието за средношколци Разград е открито през 1978 г. До днес през него са преминали хиляди ученици, обучавали се в средните училища на гр. Разград. Сградата е разположена в центъра на града. Общежитието обслужва всички училища на територията на Разград и предлага над 450 легла за младежи и девойки. Учениците са разпределени в групи, за всяка група отговаря възпитател. Осигурен е 24-часов режим на работа на педагогическия персонал и видеонаблюдение в сградата.

Учениците се подготвят в добре обзаведени занимални, ползват интернет, богата , библиотека с учебна и - учебно-помощна литература, а през свободното си време могат да гледат сателитни и кабелни телевизионни програми, да се занимават в компютърни кабинети, да спортуват.

За тях се грижат възпитатели с необходимата педагогическа и научна квалификация и предоставят безплатни консултации по учебни предмети.

Възпитателите ангажират учениците в културни, спортни и общоградски изяви, контролират поведението им и поддържат контакти с родители, преподаватели и педагогически съветници.

Общежитието разполага с :

  • Компютърни кабинети
  • Конферентна зала
  • Мултифункционална зала за спокоен ум и добро здраве "Освободи се от стреса" за изкуства, йога занимания и личностно развитие. 
  • Кухненски офис

© 2017-2021 ЦПЛР Ученическо Общежитие РАЗГРАД. Сайта е разработен от Ludogorska.com